BENOvatiecoach: samen renoveren met de burenpremie

Buren die samen willen renoveren, kunnen rekenen op een Burenpremie. De Burenpremie kan je aanvragen als 10 woningen in eenzelfde straat of (aanpalende) gemeente gelijktijdig willen renoveren. Dat kan ook gaan over een woongebouw dat uit minstens 10 wooneenheden bestaat, zoals een appartementsgebouw. Het voordeel is dat je in je project wordt begeleid door een BENOvatiecoach, een expert op vlak van renovatie. De BENOvatiecoach begeleidt je op vlak van advies, studie, aankoop en uitvoering.

Tijdens een audit neemt de BENOvatiecoach je woning onder de loep. Ook de mogelijkheden voor het plaatsen van een zonneboiler of zonnepanelen worden onderzocht. Je krijgt een verslag waarin verschillende maatregelen worden voorgesteld op maat van jouw woning. Je krijgt een overzicht van de besparingen die je daarmee kan realiseren. Je krijgt ook advies over premies en financieringsmogelijkheden. Je kiest zelf welke maatregelen je uiteindelijk wil uitvoeren.

In de gemeenten van de zuidrand voert ZuidtrAnt de voorgestelde maatregelen uit tegen een vooraf vastgestelde kostprijs.

Gemeenten Hove en Kontich geven een subsidie voor het uitvoeren van een renovatie-audit. Meer info op de gemeentelijke websites: Hove, Kontich. Andere gemeenten volgen wellicht.

Meer info vind je op milieuenveiligheid.igean.be.

Emailadres: renovatie@zuidtrant.be

Alle Benovatie Sites

renovatiebegeleiding Vremde
Renovatiebegeleiding Mortsel
Renovatiebegeleiding Lint
Renovatiebegeleiding Kontich
Renovatiebegeleiding Antwerpen
Renovatiebegeleiding Berchem
Renovatiebegeleiding Boechout
Renovatiebegeleiding Hove
Renovatiebegeleiding Edegem
Show More
ZuidtrAnt
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 by Dienstenwaaier. Proudly created with Wix.com

Renovatiebegeleiding Edegem