top of page

Doe mee: word coöperant

ZuidtrAnt is een burger energiecoöperatie die investeert in duurzame energieprojecten in en rond de rand van Antwerpen. 

Waar ZuidtrAnt voornamelijk investeert in zonnepanelen ligt de focus van ZuidtrAnt-Warmte op warmtenetten. Met deze laatste halen we momenteel kapitaal op voor de uitbreiding van het warmtenet van Warmte Verzilverd én de nieuwe warmtenetten van Averegten en Mortsel. Bij deze kapitaalsronde kan je uitzonderlijk nog gebruik maken van het tax shelter voordeel.  Bekijk hier de kapitaalsoproep voor warmte. 

  • Een aandeel kost 100 euro

  • Wordt lid van de ZuidtrAnt familie met al meer dan 1000 leden

  • Geniet van een dividend

  • Door in ons te investeren, ondersteun je sociale projecten in de regio 

 

Als coöperant ...

 

  • investeer je in een duurzame toekomst waarin we als samenleving minder afhankelijk zijn van fossiele buitenlandse energie.

  • kan je mee het beleid van de coöperatie bepalen op de algemene vergadering.

  • deel je mee in de winst wanneer de coöperatie dividend uitbetaalt.

  • kan je vanaf 3 aandelen mee genieten van het aanbod van elektrische deelmobiliteit via www.cedan.be 

  • blijf je op de hoogte van de nieuwste evoluties op de energiemarkt.

Meer weten? Lees dan zeker onze info-folder en statuten & huishoudelijk reglement

Coöperant worden? De nieuwste kapitaalsoproep loopt tot eind 2023. We plannen een investering van ongeveer 610.000 euro voor diverse zonnedaken die samen ongeveer 810.000 kWh elektriciteit zullen produceren. Goed voor het elektriciteitsverbruik van een 230-tal gezinnen. Na je inschrijving, krijg je van ons dan een mail terug met gegevens om de overschrijving te doen. Achteraf krijg je je uittreksel uit het aandelenregister. Lukt het niet om de link te openen? Probeer dan eens een andere webbrowser. 

Aandeel als duurzaam kado geven? Dat kan zeker! Vul het online formulier in op naam van diegene waaraan je het aandeel wil schenken. Vergeet zeker niet het rekeningnummer van de begunstigde en het rijksregisternummer te achterhalen. Deze hebben we nodig voor ons aandelenregister. Je krijgt dan een mail met gegevens om de overschrijving in orde te maken. 

 

Reglementaire informatie: Het maximumbedrag van deze aanbieding is 610.000 euro en een aandeelhouder kan voor 5000 euro maximum aan aandelen van ZuidtrAnt cv-so bezitten. De investeerder loopt het risico om het geïnvesteerde bedrag, geheel of gedeeltelijk te verliezen, indien de coöperatie er niet in slaagt winst te maken. 

Sporthal Sneppenbos.JPG

Foto van onze gerealiseerde installatie met zonnepanelen op de terreinen van Sporthal Sneppenbos in Boechout.

bottom of page